Klantervaringen

Hier vind u klantervaringen die zijn geschreven door klanten van Mimi´lou o.a. bij een advertentie op Marktplaats. 

Bellypaint in Rijen

Bedankt Milou voor de Mooie bellypaint! Wij zijn zeer blij met het eindresultaat.

Kinderschmink in Tilburg

Afgelopen zaterdag was het eerste kinderfeestje van mijn dochter. We hadden Milou als verrassing ingehuurd om alle kindjes te laten schminken. Mijn dochter was heel verrast en blij met de mooie schmink op haar gezicht. Ze wilde het er savonds niet meer vanaf halen. Milou wij gaan je zeker aanraden in onze omgeving! 

Bellypaint in Kaatsheuvel

Last minute zegde de mevrouw die we hadden ingehuurd af. We hebben Milou gebeld en gelukkig had ze nog tijd om bij de babyshower aanwezig te zijn om een bellypaint te maken. Fijn dat je zo flexibel bent geweest en daarnaast zijn we zeer tevreden over het eindresultaat. Een mooie me to you beer.

Bellypaint in Geertruidenberg


Milou heeft een prachtig plaatje geschilderd op de buik van mijn schoonzus. Ze heeft een groot en mooi portfolio met talloze voorbeelden en inspiratie voor een unieke bellypaint. Ze is een leuke vrouw en neemt lekker de tijd voor het beste resultaat. Mimi'lou is een echte aanrader;

Milou, hartstikke bedankt!

Bellypaint in Geertruidenberg


11/10/15 is Milou geweest. Hartstikke tevreden! Ze nam de tijd en mijn vriendin kon zelf een keuze maken van wat ze precies wilde. Milou begreep dat gelijk! Het eind reseltaat wad prachtig. Familie, vrienden en haar vriend vonden het geweldig!!

Bellypaint in Tilburg

 

Gisteren 12-7 helemaal verrast door mijn lieve vriendinnetjes, familie en vriend met een babyshower. Milou kwam een bellypaint zetten wat ik helemaal fantastisch vond. Leuke spontane meid en je kunt in overleg met haar zelf helemaal samenstellen wat je wilt, hierdoor konden wij het wat persoonlijker maken. We hebben er weer een paar mooie foto's bij super bedankt!

Bellypaint in Oisterwijk


Afgelopen zondag verrast met een super gave babyshower! De verrassing werd nog groter, toen Milou ineens aan de deur stond. Ze kwam een buikschildering maken! Gaaf zeg. Uit een boekje koos ik een leuk ontwerp... Het duurde ongeveer een uurtje maar het resultaat was echt waanzinnig!
's Avonds stuurde ze me de groepsfoto die ze had gemaakt met haar toestel, m'n dag kon niet meer stuk!

Groetjes Madelon

bellypaint in Tilburg


Voor de organisatie van een babyshower had ik Milou gevraagd en zij was gelukkig op een vrij kort termijn nog beschikbaar. 
We hebben onze zwangere dame heel erg leuk kunnen verassen. Milou had zelf echt alles bij en de keus aan paints is groot. Een eigen afbeelding kom eventueel ook dus dat was ook erg fijn.
De paint zetten duurde ongeveer een uurtje. En het resultaat was echt heel erg mooi! Onze zwangere was er ook echt heel blij mee en daar doe je het dan ook voor dus dan is het Missie Geslaagd !
Het was in een woord Super!

Met vriendelijke groet,
A.Struijs 

Bellypaint in Tilburg

 

Tijdens mijn babyshower kwam Milou van Mimi'lou een bellypaint op mijn buik zetten. Wat een verrassing! Ik vond het geweldig om te zien hoe mijn bolle buik werd omgetoverd tot een super mooi plaatje! De bellypaint is echt een prachtige herinnering! Mijn ervaring met Milou van Mimi'lou is dus ook zeer positief!

Bellypaint in Vlijmen

 

Zondag voor onze vriendin een babyshower georganiseerd en Milou als verrassing laten komen. Zeer tevreden over de bellypaint! Milou werkt netjes, neemt tijd voor zwangere en heeft veel voorbeelden en ideeen. Een echte aanrader!!

Bellypaint in Diessen


Vandaag mijn schoonzus verast met een bellypaint...het was erg geslaagd met een super eindresultaat.

Bellypaint in Tilburg

Op 1 maart hadden we mijn zus verrast met een babyshower! Een bellypaint kon natuurlijk niet ontbreken. Milou had veel voorbeelden bij waar mijn zus uit kon kiezen. Echt superleuk en het eindresultaat was ook geweldig! We zijn heel erg tevreden over de bellypaint! Zeker een aanrader!

Groetjes Manon

Bellypaint in Tilburg


22.02.15 een babyshower gehad. Na de cadeautjes kwam Milou een bellypaint zetten. Wat een verrassing!! Ik wist gelijk wat ik wilde, draakje dirk van prenatal. En dit kon ook gelijk. De bellypaint is super mooi geworden en voelde me erg op mijn gemak bij Milou. Zeker een aanrader!

Bellypaint in Tilburg

 

Afgelopen zaterdag verrast met een waanzinnige babyshower! Heerlijk verwend en een prachtige belly paint gehad. Milou heeft de kennis en ervaring om ter plekke haar creativiteit erop los te laten, als je met suggesties komt. Uiteraard heb je ook de mogelijkheid om een keuze te maken uit de diverse voorbeelden die Milou bij zich heeft. Milou is een ontzettend lieve meid die je een heerlijk vertrouwd gevoel geeft. De tijd is voorbij gevlogen tijdens het painten en heb er erg van genoten. Het resultaat was prachtig!!! Na afloop heeft Milou er een coating overheen gespoten zodat de paint mooi blijft zitten en niet afgeeft. Voor het slapen moest ik de mooie painting helaas van mijn buik afwassen. Het verbaasde
mij hoe makkelijk de painting van mijn buik af ging tijdens het douchen :)
Milou ontzettend bedankt voor de mooie herinnering. Ik zal je zeker aanbevelen en snel een beroep op jou doen voor de zwangere vriendinnen om mij heen :)

Bellypaint in Tilburg


Vorige week zondag verrast met een babyshower! Al een grote verrassing opzich maar deze werd compleet gemaakt toen milou aan de deur stond om mijn buik te beschilderen!! Wat een vrolijke en spontane meid die erg leuk en mooi werk heeft geleverd. Mijn dochter van 5 was ook op mijn babyshower en die is ook mooi geschminkt in de kleuren van mijn buik waardoor ik nu ook nog een prachtige foto's heb die gemaakt zijn door milou!
Al met al...... DIK tevreden ;)
Groetjes Marieke van Iersel

Buikschildering in Riel


Milou heeft een erg mooie buikschildering gemaakt toen we hoog zwanger waren van onze dochter. Ik mocht gewoon zelf een ontwerp uitkiezen en uiteindelijk heeft ze assepoester nageschilderd. Wij vonden het echt super !!!!

Kinderfeest Puck in Oisterwijk


Erg geslaagd Kinderfeestje. Milou heeft aan alles gedacht. Lekkers voor op tafel, knutsels en frutsels voor een echt mooi fotolijstje? Heerlijkheden voor op de versgebakken cakejes. Drankjes, kleurplaten en als kers op de taart: te gekke schmink! Een lieve vrouw die de de harten van de kids zo gewonnen had. Ze mocht eigenlijk niet weg. Een aanrader!!! Als ouders hebben we echt kunnen genieten van het eerste kinderfeest van onze dochter!

Bellypaint in Drunen


Vandaag mijn babyshower gehad met als grote verrassing een belly piant! Ik had veel keus wat ik graag op mijn buik wilde hebben. Ze nam echt de tijd voor je en met een super mooi resultaat! Ook heeft ze mooie foto's gemaakt die ik vanavond al op mijn mail had staan. Super service! Ben erg blij met deze mooie herinering!!

Bedankt!

bellypaint in Waalwijk


Vandaag 8 maart een super leuke, gezellige babyshower georganiseerd met in als hoogte punt een bellypaint.
Het was een groot succes en er had geen grotere verrassing voor me zwangere nicht kunnen zijn, ze vond het geweldig!
Uit een boekje kon ze zelf een plaatje uitzoeken en na ruim een uur was haar buik prachtig beschilderd.
Tot slot werden er nog een paar groepsfoto's gemaakt die zelfs meteen dezelfde avond nog naar ons toe verzonden zijn.
Ik zeg, TOP SERVICE!!!

bellypaint in tilburg


Afgelopen zaterdag is Milou bij ons geweest om een belly paint te maken bij mijn zus. Het was een grote verassing voor mijn zus dat Milou kwam. Milou is een erg aardige vrouw waar wij, maar vooral mijn zus zich gemakkelijk bij voelde. De paint is erg mooi geworden. Aan de hand van mijn zus haar idee heeft Milou er met haar eigen ervaring en kennis een mooie belly paint van gemaakt. Zeker een aanrader!

Schminken in Tilburg


Mimilou heeft mij bijgestaan tijdens de kindermiddagen bij ahXL. En alle kinderen en ouders waren heel blij met het resultaat. Vooral de glitter steentje. Ze gaat ook heel goed om met de kinderen.
Zeker een aanrader.

Bellypaint in Oss


Vandaag verrast met een babyshower. Milou kwam vrijwel meteen langs. Ze heeft een groot aantal voorbeelden bij waar je uit kunt kiezen, maar als je zelf ideeën hebt kun je dit ook aangeven; alles is mogelijk. De schildering is helemaal perfect geworden, ik wil 'm er niet meer af wassen! Milou is erg vriendelijk en spontaan en doet dit met veel plezier, dat straalt ze uit!

Bellypaint in Goirle


Nu bijna twee weken geleden verast door mijn vriendinnen met een babyshower. Echt super gaaf! En daar kreeg ik een belly painting van Woezel en Pip. Milou heeft een groot assortiment bij aan figuren en plaatjes die je erop kunt laten schilderen. We hebben genoten die dag. Ze waren erg goed gelukt leek net echt! Ongeveer een uurtje in de stoel gezeten, maar de tijd vliegt voorbij. Een echte aanrader. Groetjes Rebecca