Blog 1: Nieuwe ontwikkelingen

Hoihoi!

Mimi' lou bestaat 1 april 2017 alweer 5 jaar! 5 jaar ben ik actief bezig geweest met kinderschmink en buikschilderingen. Vele kinderen en aanstaande mama's heb ik hier mee mogen verblijden. In al die jaren heb ik een dosis ervaring opgedaan en nog steeds leer ik elke dag. Binnenkort ga ik via dit blog mijn ervaringen met jullie delen, ik zal leuke weetjes, tips, stap voor stap designs en alle ontwikkelingen in dit blog gaan verwerken.

Het blog zal zich met name richten op moeders, basisschooljuffen/meesters, kinderdagverblijfleid(s)ter(s) die kinderen van schmink willen voorzien.
Daarnaast kom ik wekelijks bij aanstaande moeders om een buikschildering te maken, dit is vaak op een babyshower. Door deze ervaringen kan ik jullie veel tips geven over het organiseren van een babyshower. 

Naast dit blog ga ik ook een webshop openen. Dit is iets wat ik ontzettend spannen vind! Inmiddels ben ik achter de schermen al druk bezig met het voorbereiden. Op de webshop zullen schminkpakketten verkocht worden voor kleine prijzen. De pakketten bevatten altijd de belangrijkste benodigdheden, namelijk schmink, penselen en sponsjes. Vanaf 30 euro heb je al een mooi pakket je vele kinderen blij mee kunt schminken.

ik heb er onwijs veel zin in en zal jullie op de hoogte houden!Schminkgroetjes, 

Milou van Doremalen